Att ”döda” ett lik – bin Laden går igen

Se även på Sourze samt som intervju på Fria ordet

Kan vi tro, som man nu påstår, att amerikanerna dödade bin Laden den 1 maj 2011 och därefter dumpade honom i havet av hänsyn till muslimer som aldrig behandlar sina döda på detta sätt?

Skrivet av Lasse Wilhelmson

Usama bin Laden var aldrig ens efterlyst av FBI för sin eventuella inblandning i terrordådet 911. Förmodligen dog han redan i december 2001 av sin njursjukdom. Han har visst dött nio (9) gånger vid det här laget, enligt bland annat dokumentationen i denna video

Väst med USrael i spetsen använder bin Laden efter hans död, liksom man gjorde när han levde, för att motivera sin politik. Al-Qaida är en CIA-skapelse från början för att bekämpa ryssarna i Afghanistan.

Man kan undra varför denna nyhet kommer just nu?

Det är svårt att värja sig från tanken att det hänger ihop med de pågående upproren i arabvärlden, det förestående nästa skedet i den ekonomiska krisen och behovet av en ny ”false flag” a la 911.

Alla dagstidningar är idag fulla med artiklar och kartor om Al-Qaida, bin Laden och terrordåd som de påstås ligga bakom. Det här är förberett sedan länge. Det är inget man kastar fram på en dag.

Man behöver ”kriget mot terrorismen” för att få folken i Väst att acceptera dels Storebrorslagarna inom de försvagade nationalstaterna där folkens inflytande ersätts med övernationella organ, dels de olagliga nykoloniala krigen med sin udd riktad mot islam.

Detta är ett led i arbetet med den så kallade nya världsordningen. Men ”kriget mot terrorismen” är en bluff. Det är de folkrättsstridiga krigen som är terrorism. Om detta har jag tidigare skrivit i artikeln  ”Kriget mot terrorismen är en bluff”.

Man pratar nu om att Al-Qaida ska ”hämnas sin store ledare”

Det här kan vara en förberedelse på en ny ”false flag” i likhet med 911 i World Trade Center 2001, 7/7 i London 2005, eller Bombay 2008, bara för att nämna några av de mest uppenbara och spektakulära fallen.

Det finns flera uppgifter om en atombomb på vift. Den kan smälla av nu någonstans i Väst – i värsta fall. I bästa fall är detta spektakel enbart ett led i att få Obama omvald.

Men är då Al-Qaida en organisation?

Det var länge sedan den hade en fast struktur. Al-Qaida har blivit en idé. Det finns ett myller av sinsemellan relativt oberoende grupper som anammar den idén och kallar sig Al-Qaida. Vissa är falska, andra är äkta.

Med äkta menar jag att de är muslimer som verkligen tror på vad de gör. En del gör viktiga insatser mot ockupanter som till exempel i Irak. Det kan också vara några muslimer som tycker bin Laden var häftig. Fanatiska revolutionsromantiker, liknande dem vi hade i Europa tidigare, som Röda Armén i Tyskland med flera. De använder Busch slogan ”alla som inte är med oss är emot oss”, vilket även drabbar oskyldiga civila.

Med falska menar jag alla de terrordåd som utförs i Al-Quaidas namn av olika specialförband knutna till de västerländska säkerhetstjänsterna, där Mossad ingår och spelar en central roll. Dessa känner man igen då de oftast syftar till att skapa hat mellan olika befolkningsgrupper eller är riktade mord på vetenskapsmän, samt religiösa och politiska ledare.

Varför tror en del fortfarande på de officiella förklaringarna om 911 och bin Laden?

Jag tror att många helt enkelt är för dåligt insatta. Alla får vi tillrättalagd och även direkt falsk information från massmedia.

Många klarar inte heller av tanken på att det kan finnas sådan ondska, att ledare kan utöva terror mot sitt eget folk. Att det sker i arabvärlden vet vi ju, men i Väst? Och inte kan väl våra egna ledare lurar oss? Vi har ju dessutom röstat fram dem. Så det innebär att vi blir medbrottslingar på något sätt. En obehaglig tanke som många nog inte vill tänka och som förstärks av en känsla av skam. Det är väl ett ganska naturligt, enkelt och mänskligt sätt att reagera på.

Men det har väl alltid varit så, att det är de största brottslingarna som kommer undan och de största lögnerna som blir trodda? När det blir för stort, så rasar allting omkring oss och man tvingas att ta ställning och riskera att bli politiskt inkorrekt och utstött.

Not: Ytterligare en tjänsteman i Vita Huset som intygar att 911 var en false flag och att bin Laden dog 2001

Kommentarer inaktiverade.