A. Köp Lasses böcker!

Ett porträtt med många historier – Artiklar i utval på tvärs mot en ny världsordning, egen utgivning 2017. Klicka på boken till höger och läs baksidestexten.

Köp boken genom att betala 250 kr (inkl porto) till Lasse Wilhelmsons konto på Handelsbanken nr 892 928 638 Clearingnr 6925, och ange ditt namn på meddelandet. Skicka därefter ett mail till lassewilhelmson@bredband.net med ditt namn, postadress och telefonnummer, så får du boken hemskickad inom en vecka.

Är världen upp och ner? – Artiklar i urval om Palestina, de nykoloniala krigen och sionismen, andra upplagan egen utgivning 2009. Klicka på boken till höger och läs baksidestexten.

Köp boken genom att betala 150 kr (inkl porto) till Lasse Wilhelmsons konto på Handelsbanken nr 892 928 638 Clearingnr 6925, och ange ditt namn på meddelandet.  Skicka därefter ett mail till lassewilhelmson@bredband.net med ditt namn, postadress och telefonnummer, så får du boken hemskickad inom en vecka.  Sagt om boken

Vid köp av bägge böckerna 350 kr (inkl porto.

Böckerna speglar 2000-talets debatter med inträngande analyser av de nykoloniala krigen, sionismen, judisk makt och massmigrationen. Flera av artiklarna har blivit kioskvältare internationellt. Böckerna hänger också ihop, då de indirekt illustrerar de senaste 20 åren av författarens resa från judisk marxist till svensk nationalist.

Annonser